jump to navigation

Over ons

Met een team van 7 medewerkers vormt Interlight een bedrijf dat instaat voor uw bedrijfsnetwerk alsook de computer of laptop voor thuisgebruik. De snelheid waarmee de wereld van IT verandert, maakt dat wij steeds uitkijken naar nieuwigheden die het leven met een computer gemakkelijker maakt. Alle medewerkers werken mee aan deze blog opdat u vanuit verschillende perspectieven nieuws krijgt uit de wereld van IT.

Voor een nieuwe laptop, desktop computer of randapparatuur bent u als particulier bij Interlight aan het juiste adres. Wij bieden u goed advies en zoeken samen met u naar een computer die aan al uw verwachtingen voldoet.

Ook als bedrijf krijgt u graag informatie over de allernieuwste technologieën. Servers, netwerken, back-up en disaster recovery oplossingen vormen tegenwoordig het hart van een organisatie, voorafgegaan door uw eigen core business natuurlijk.

Voor uw gemak plaatsen we het nieuws in twee hoofdcategorieën: IT4Home & IT4Business. Uw zoektocht naar de berichten die voor u belangrijk zijn, verloopt zo op de snelst mogelijke manier.

Naast eigen berichten over IT producten en ontwikkelingen, vermelden we ook regelmatig nieuws van andere blogs, partners of onze koepel, BIASS. Als deel van deze groep bieden wij u een extra bron aan know how waarvan u rechtstreeks voordeel geniet, zowel via onze blog alsook via onze service.

Interlight